Flanel ágyneműk

Manapság egyre divatosabb a flanel ágynemű, amely az  idősebb és a  fiatalabb korosztálynak is elnyerte a tetszését . A termékkínálatunkban megtalálható 3 részes, 6 részes, és 7 részes flanel ágyneműk, amelyekben garantáltan kellemesen fog pihenni. 

Flanel ágynemű

A nálunk vásárolt flanel ágyneműk, magas minőséget képviselnek, amelyre garantáltan nem lesz panasza. A széles termékkínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő ágynemű mintázatot. Manapság a virágos, és kockás flanel ágyneműk mellett megjelentek a sáv mintásak is, amelyek már egy modernebb  otthonokban is megállják a helyüket és feldobják a hálószoba összképét. A flanel ágynemű sok tekintetben jó választás, hiszen télen és ősszel garantáltan nem fog fázni ha ezeket az ágyneműket használja. Gombos kivitelnek köszönhetően a zippzár sem megy tönkre, amely miatt méginkább jó választás a flanel ágynemű.

Minőségüknek köszönhetően a maximális 40 fokon mosáig megtartják, színüket, és attól sem kell félnie , hogy összemenne anyaguk.  Termékkínálatunkban talál 3 részes, egyszemélyes ágyneműt illetve 6 és 7 részes ágyneműket, amelyek 2 személyesek. Amennyiben sikerült választani ágyneműt , a további termékeink között talál az  ágyneműhöz illő gumis lepedőt , illetve ágytakarót többféle színben méretben és mintázatban. Így az önnek megfelelő összeállítást tudja megrendelni. Amennyiben bármilyen kérdése van ágyneműinkkel kapcsolatban , telefonon vagy az online chaten bővebb tájékoztatást tudunk adni. 

Feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre most és 10% kedvezményt adunk! Ne hagyja ki!