Pamut Ágynemű

A mindenki által kedvelt pamut ágynemű garnitúrának köszönhetően a pihenés is kellemes lesz. A nálunk megtalálható ágynemű garnitúrák anyaga is magas minőséget képvisel, amellyel minden kedves vásárlónk sokáig meg lesz elégedve. A kínálatunkban található 3, 6, 7 részes ágynemű garnitúra. Próbálunk arra törekedni, hogy a mintázatok tekintetében az összes korosztály igényeit ki tudjuk elégíteni.

Mintázatok széles választékának köszönhetően kínálunk egyszínű, virágmintás, kockás, sáv mintás , ágyneműket. Amennyiben valamilyen különleges igénye lenne megpróbáljuk beszerezni. Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben ajándékot szeretne vásárolni, a  kínálatunkban 3D-s ágyneműk  is megtalálhatóak, amelyekkel a fiatalabb korosztálynak is kedveskedhetnek. Amennyiben olyan ágynemű vásárlását tervezi, amelyben 1 nagyméretű paplan található, abban az esetben jó helyen jár hiszen nálunk, a  nagy paplanos pamut ágynemű is  a kínálat részét képezi. Amennyiben a téli hónapokra Ön olyan ágyneműt keres, amely vastagabb a megszokott  anyagoknál, abban az esetben Önnek is tudunk segíteni. Flanel ágyneműk széles választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. 

Tekintse meg kínálatunkat, és válasszon készletünkből. Amennyiben nincs megelégedve a termékkel 14 napon belül visszaküldheti(*).

Szeretné még jobban feldobni hálószobáját? Nálunk többféle ágytakaróból választhat, amellyel még kényelmesebb lesz a pihenés. A pihenés elengedhetetlen kelléke még a lepedő, amely már gumis kivitelben is kapható.

Gumis lepedőknek hála nem fog lecsúszni  a lepedő, így azt nem kell reggel a földön keresnie.

Amennyiben valamilyen kérdése merül fel: vasarmax@gmail.com

Édességre vágyik? https://www.vattacukormuhely.hu

Feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre most és 10% kedvezményt adunk! Ne hagyja ki!